MADENTIPS

HOE VERSE MADEN ERKENNEN

9119_74182240_2787860697932590_8848224038166724608_n

Een verse made kan je herkennen door het zwarte puntje in het lichaam.Hoe dikker het zwarte puntje hoe verser de made

HOE MADEN TOEVOEGEN IN EEN VOERBAL

Als je maden toevoegd in een voerbal gebruik je best deze methode; maak met je duim een gat in de voerbal en stop de maden erin,deze methode gebruik ik als het onmogelijk is voor het schieten met de katapult.
MADEN SPRINGLEVEND MAKEN

maden kan je springlevend maken door five spice poeder(te koop in aziatiche winkels) door je maden te mengen(1à2 koffielepels),juist voor het begin wedstrijd even overstrooien en mengen
VERDE VASE MENGEN MET MADEN

bc748-1994855112

vers de vase bij de maden doen zullen ze de geur en smaak van verde vase hebben,en achter een tijdje zelfs een rood streepje in de maag krijgen, je moet dit wel doen met jonge maden,liefst zelfgekweekte. Hoe te bereiden; -verde-vase malen en vermengen met fijn zaagsel -maden erbijvoegen – een paar dagen in laten rondkruipen en afzeven,word zeer op prijs gesteld door de brasem,je zal versteld staan van de vangsten.

ZWEVENDE MADEN

Neem u madenpot een uur voor het vissen doe er een bodem water in,heel weinig,doe u wat maden bij…zorg ervoor dat de maden niet onder water staan en dat ze lucht en water kunnen happen zo krijg je drijvende maden,idiaal op modderige bodems.

ONTGEUREN VAN MADEN

Dag ervoor maden in polentabloem steken zorgt ervoor dat de maden ontgeurd zijn,bloem afzeven dag van het vissen simpel en goedkoop.

Daarna behandelen met Tuurke Maple Spray

PLAKKEN VAN MADEN

Iets wat toch belangrijk is het plakken van maden ,bv. bij wind is het niet aangeraden te schieten omdat deze niet zo geconcentreerd op je voederplaats dan terrecht komen wat een nadeel is,met plakken kan je deze mooi op de juiste plaats gooien..dus een aanrader.

Werkwijze:

je neemt wat maden en wat sensasstick en voor een actratieve en prikkelend aas doe wat additief Tuurke maple spray erbij(doet de vis het aas agressiever pakken) meng deze en bespuit ze lichtjes met water en goed mengen,zo krijg je mooie ronde balletjes door te kneden kan je deze dan mooi gooien.

GOUDEN TIP

ZWEVENDE CARABANANA MADEN
Door dat de maden lucht en water happen worden ze zwevende en gaan langzaam naar beneden zodanig de vis dit opmerkt en vlugger pakt,dit vereist enige oefening,dus juist onder water zodanig ze ook lucht pakken…een uur voor de wedstrijd dit toepassen….best doen in een voederemmer zodanig ze niet wegkruipen ook een anti ontsnapdoos voor maden kan je dit toepassen….en vergeet niet het additief CARABANA of Tuurke Maple Spray erbij te doen dit heeft u maden een extra atractieve boost zodanig het aas agressiever word .

De nieuwe spray is er en zoals beloofd hier de uitleg

Tuurke maple spray

Er is nu een kleine voorraad gemaakt.

Prijs zal per stuk 12€95 zijn + verzendingskosten.7€50 bij u thuis geleverd.

Vanaf 3 stuks gaat de prijs voor verzending naar 5€in België.

Hieronder kan je bestellen. Op dit e mail adres

steurspeter@telenet.be

Gebruik op aas…pellets…mais….maden…casters……elbly….voeder… Wees er vlug bij. Beperkte oplage nu. En ook alleen online te bestellen op dit e mail adres.

Ook het nieuwe spul is er.

Carabanana Tuurke…een Fruitigen kruidig licht gezoet ..sterke eetlustopwekker

De nr1 van de boosters al genoemd.

Verhoog de effectiviteit van je aas en verbeter je vangsten met recepten van Tuurke

Prijs zal per stuk 14€95 zijn + verzendingskosten.7€50 bij u thuis geleverd.

Vanaf 3 stuks gaat de prijs voor verzending naar 5€in België.

Verzending 11€50 naar Nederland

Hieronder kan je bestellen. Op dit e mail adres

steurspeter@telenet.be

Gebruik op aas…pellets…mais….maden…casters……elbly….voeder… Wees er vlug bij. Beperkte oplage nu. En ook alleen online te bestellen op dit e mail adres.

Besteladres

steurspeter@telenet.be

Kan even duren voor je antwoord krijgt…vissers hebben geduld 😁

2 reacties

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.