MAIS EN ADDITIEVEN

Er zijn nogal wat vragen over hoe me granen moet behandelen met additieven,zelf uit ondervinding is dat granen als je die bewerkt met additieven deze niet het produkt zo maar opnemen omdat deze meestal verzadigid zijn met water bij het koken,hierbij enkele tips van mij………..Als je bv zelf de granen kookt doe dan je additief in je water bij het koken ervan,zo kunnen de granen dit additief goed opnemen en worden zo verzadigd met het produkt.BV.een blik mais laten uitlekken een paar uur in een verzijp….dan de mais in keukenpapier wentelen en laten staan tot s’anderdaags…en dan pas u additief toevoegen,dan zal de mais alles kunnen opslorpen van het produkt….enkele produkten die ik uitteste op witvis met succes zijn

 

T&T…

info  

sport.shop@telenet.be

PANFORTE……

info

sport.shop@telenet.be

scopex…..

cuberdon….

OOK MAIS KAN MEN KLEUREN  VOOR HET VISUELE ASPECT

mais invriezen en terug ontdooien doet de mais zachter worden

veel succes…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s