HET MAKEN VAN SPICE FIVE KRUIDEN

DEZE KRUIDEN ZIJN HEEL GOED IN EEN VISVOEDER

SAMEN MET EEN ZOETMAKER IS DIT TOP IN U BRASEMVOEDER

HOE TE MAKEN

2 eetlepels Sichuanpeper of zwarte peperkorrels 8 stuks steranijs of 4 theelepels anijszaad 1 eetlepel venkelzaad 1/2 theelepel kruidnagelpoeder 1 eetlepel kaneelpoeder De peperkorrels circa 3à4 minuten roosteren in een droge kookpan op een rustig vuurtje tot het aroma vrij komt. Maal de peperkorrels, anijszaad en venkelzaad fijn. Zeef het gemalen mengsel en meng met de andere kruiden.Dit kan je gebruiken op je maden 1à2koffielepels per 1/2 tot een 1 liter maden

IN HET VOEDER

15gr per kilogram

ikzelf meng deze samen met additief  Panforte

is een sterke zoetmaker met speciale toots

die het voeder een extra demensie zal geven

waardoor de vis geprikkeld word

succes verzekerd!!!

WP_20150711_003.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s